Keukens Ede

Over ons

Met 40 jaar ervaring kunt u verzekerd zijn van een persoonlijk uniek ontwerp, waar aandacht is voor uw persoonlijke leefstijl en passend in uw interieur en smaak.

  • 40 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Inmeetservice
  • Stipte levering
  • Vakkundige montage

Over ons

Ruud nodigt u uit

Over ons

Eind november 2020 opent de keukendesigner Ruud Langestraat de nieuwste vestiging van Keukens Ede in de gelijknamige plaats. Vanuit deze nieuwe vestiging zal hij de klanten in de regio Ede en Wageningen, de kwaliteit en service verlenen, die honderden klanten de afgelopen jaren in de regio reeds hebben ervaren. Samen met ervaren montageteams kunnen wij u geheel ontzorgen bij uw keuze voor een nieuwe keuken. Met 40 jaar ervaring kunt u verzekerd zijn van een persoonlijk uniek ontwerp, waar aandacht is voor uw persoonlijke leefstijl en passend in uw interieur en smaak.

Kom eens vrijblijvend langs in de nieuwe showroom, die u vindt aan de Maanderweg 48 in Ede. Wilt u een ontwerp/offerte, maak dan een afspraak op info@keukensede.nl of Facebook. De presentatie van uw ontwerp wordt op groot scherm volledig fotorealistisch gepresenteerd. Ook kunt u zelf via de website uw keuken online ontwerpen.

Ons assortiment

Ons assortiment bevat moderne, eigentijdse, romantische, houten en lakkeukens in 14 kleuren, zowel met vele soorten grepen als diverse varianten greep loos. Van de merken Beckerman en Artego. Werkbladen in alle materialen en kleuren van Dekker en naast enkele Duitse merken apparatuur, als Junker, Elica, Faber en Progress, Leonard en Aeg vanuit de Electroluxgroep, hebben wij het gehele assortiment van Atag, Pelgrim en Etna met tot maar liefst 8 jaar garantie en Inventum met standaard 5 jaar garantie. U ziet we hebben de beste producten van Duitsland en Nederland gecombineerd. (De nieuwste serie blacksteel apparatuur van Atag, spoelbak en kraan van Dekker in onze showroom.)

Wilt u liever een bezoek aan huis, waarbij de keukendesigner zelf de maten inmeet en ziet wat uw inrichting is, maak dan meteen een afspraak op info@keukensede.nl