Online keukens
  • 40 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Inmeetservice
  • Stipte levering
  • Vakkundige montage

Online keukens

Online keukens bekijken en ontwerpen

Een keuken is een leefgedeelte waarin u veel tijd kunt besteden. Voor sommigen is het alleen de plek om eten te bereiden, voor anderen een leefgedeelte waar veel gezeten wordt. Daarom nemen we altijd de tijd om voor u het perfecte keuken ontwerp te maken. De online keukens die u gespot heeft worden door ons in een 3D tekening verwerkt. Hierdoor leeft de keuken en is het makkelijker te bekijken of het ontwerp aansluit bij uw wensen. Door de aanvraag online te doen kunt u thuis al bekijken hoe het ontwerp zal staan. Als u in onze showroom voor keukens in Ede op bezoek komt is het dan ook mogelijk om de vele showroomkeukens en de mogelijkheden in onze boeken te vergelijken. U kunt bij ons het 3D keuken ontwerpen gratis aanvragen. Zo maken we het u makkelijk uw droomkeuken samen te stellen.

Neem contact op

Online keukens

Voordelen van online keukens ontwerpen

Het online laten ontwerpen van een keuken is zeker een aanrader. Bij online keukens ontwerpen kunnen wij rekening houden met al uw eisen. Het is mogelijk om een keuken zeer praktisch in te delen. Wanneer u beperkte ruimte heeft, kunnen wij dit oplossen met functionele vakken. Daarnaast kunnen wij ideeën aandragen voor de afwerking van de keuken. Denk hierbij aan een geschikt keukenblad en mooie frontjes. Als u vaak lang gaat tafelen, graag werkt in de keuken of familie aan een bar wilt laten zitten, dan zijn ook hier vele opties voor. Dit kunnen wij zowel bespreken als in een ontwerp laten zien.

Een ontwerp zal altijd dus uniek zijn omdat ieders wens anders is. Wij kunnen hierbij dan ook ideeën aandragen en samen met u kijken wat de beste opties zijn, passend bij uw wensen. We kunnen online keukens voor u ontwerpen, maar u bent u ook van harte welkom in onze showroom. Als u op zoek bent naar keukens in Ede of keukens in Veenendaal, dan bent u van harte welkom. Onze showroom in Ede is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar tussen Veenendaal en Arnhem.

Contact ons
Online keukens

Ontwerpen van een keuken

Online keukens laten ontwerpen heeft veel voordelen. Het is mogelijk om op alle beslissingen voorkeuren aan te geven en door ons te laten verwerken tot een 3D tekening. Al eerste kijken we naar het formaat van de keuken en eventueel de indeling. U kunt de indeling aangeven of de mogelijkheden door ons laten bekijken. De hoogte en grootte van de wandkasten is ook als voorkeur aan te geven. Daarna kijken we naar de kleur, lijst kleur en voorkeur voor grepen. Tot slot wordt het type werkblad verwerkt, het type spoelbak en de kraan. Uiteindelijk ontstaat het volledige ontwerp van uw droomkeuken, die u desgewenst direct kunt bestellen.

Maak een afspraak