Keukens Ede
  • 40 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Inmeetservice
  • Stipte levering
  • Vakkundige montage

Keukens Ede

Keukens in Ede

Als u op zoek bent naar keukens in Ede, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag met het aanschaffen van de perfecte keuken. U kunt bij ons kijken naar standaard keukens en showroomkeukens. Wij helpen u ook graag met het ontwerpen van een unieke op maat gemaakte keuken. Bij ons kunt u kiezen uit diverse stijlen en merken. Onze keukens zijn een combinatie van Duitse degelijkheid en Nederlandse duurzaamheid. De prachtige Nederlandse ontwerpen kunt u combineren met Duitse apparatuur van hoge kwaliteit. Op onze website kunt u alvast gemakkelijk online keukens bekijken, zodat u een indruk heeft van ons aanbod. Neem zeker een kijkje tussen de modellen en vraag het 3D keuken ontwerpen gratis aan.

Neem contact op

Keukens Ede

Op maat gemaakte keukens in Ede

Wanneer u graag een keuken wilt die helemaal bij uw interieur past, zijn onze op maat gemaakte keukens in Ede de beste optie. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een unieke, op maat gemaakte keuken. Hiervoor kunt u bij ons aanschuiven om uw droomkeuken in detail te bespreken. Wij hebben verschillende boekwerken waaruit u de verschillende keukenonderdelen kunt bekijken. Wij hebben onder meer een apart boekwerk voor het keukenblad en de frontjes. Hierdoor kunt u overzichtelijk alle mogelijkheden bekijken en vergelijken, en onze keukens in Ede volledig naar wens aanpassen. We nemen ruim de tijd om alle details door te nemen en de indeling van de keuken te bepalen. Bij ons kunt u bovendien kiezen uit diverse stijlen, afwerkingen en merken. Wanneer u reeds een idee heeft van wat u wenst, kunnen wij dit gratis omzetten tot een 3D ontwerp.

We zitten met onze zaak gevestigd in Ede, maar zijn goed bereikbaar met de auto. U bent dus ook bij ons aan het juiste adres als u zoekt naar keukens in Veenendaal of keukens in Arnhem. We verwelkomen u graag in onze mooie zaak!

Contact ons
Keukens Ede

Functionele keuken realiseren

Wanneer u goed gebruik wilt maken van de ruimte, dan zult u eerst kijken naar de indeling van de keuken. Om alles uit de ruimte te halen is het verstandig om te kijken naar de plek waar u de keuken wilt plaatsen. U kunt een keuken in de lengte van een ruimte plaatsen met veel kasten bovenin, maar ook een kookeiland plaatsen. U kunt voor andere oplossingen kiezen door de kasten in het kookeiland effectief in te delen. Onze keukens in Ede zijn aan te vullen met veel slimme oplossingen, zoals stijlvolle bestekbakken, uitschuifkasten, handige invullingen voor een hoekkast, etc. Samen met onze keukenexperts komt u tot een ontwerp dat volledig past bij zowel de ruimte als uw persoonlijke smaak. Vervolgens bestellen wij deze droomkeuken voor u en komen we deze zo snel mogelijk leveren en installeren.

Maak een afspraak