Keukens Arnhem
  • 40 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Inmeetservice
  • Stipte levering
  • Vakkundige montage

Keukens Arnhem

Keukens shoppen nabij Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar keukens in Arnhem, dan kunt u zeker bij ons komen kijken. In onze showroom voor keukens in Ede hebben wij verschillende merken staan. Ons huismerk Nobilia is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Nobilia heeft uitvoeringen in diverse stijlen en kleuren, zoals hout, kunststof en bovendien diverse kleuren en afwerkingen. De merken Artego en Beckermann hebben hele daarnaast ook hele stijlvolle uitvoeringen. U kunt in onze showroom voor keukens nabij Arnhem kiezen tussen verschillende werkbladen, frontjes, handgrepen, soorten kasten en natuurlijk verschillende kleuren. Naast de showroomkeukens hebben wij dan ook verschillende losse werkbladen en frontjes liggen zodat u de verschillende kunt zien en voelen. 

Neem contact op

Keukens Arnhem

Een nieuwe keuken uitzoeken nabij Arnhem

Als u naar keukens gaat shoppen in Arnhem, dan kunt u zeker bij onze showroom op bezoek komen. Wij verkopen keukens in Ede. Gelegen tussen Veenendaal en Arnhem is onze showroom is makkelijk bereikbaar. Wanneer u op zoek bent naar keukens in Veenendaal of keukens in Arnhem dan is onze showroom in Ede dus zeker dichtbij gelegen. In onze showroom hebben wij kwaliteit keukens tegen Duitse prijzen. Door de vele topmerken die we geselecteerd hebben kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit garanderen. Onze apparaten hebben dan ook 5 jaar garantie, en ook de gebruikte materialen hebben een jarenlange garantie. Als u op zoek bent naar een geschikte keuken dan kunnen wij de verschillen in de showroom toelichten.

Contact ons
Keukens Arnhem

Een 3D keuken laten ontwerpen is gratis

Het is bij ons mogelijk om alvast online keukens te bekijken, en het 3D keuken ontwerpen gratis aan te vragen. Dit kan via onze website. Het is echter ook mogelijk om dit in onze showroom te laten doen. Dit is ideaal als u eerst een aantal keukens en materialen in de showroom heeft bekeken. Hierna kan het 3D ontwerp worden gemaakt dat aangepast is aan uw wensen. In een 3D ontwerp kunnen wij de exacte combinaties maken die u aanspreken. Die tekenen wij dan uit met de juiste kleuren en handgrepen. De keuken wordt in de juiste afmetingen afgebeeld. Hierdoor ontstaat een realistische 3D tekening, dat u een duidelijk beeld geeft van het eindresultaat.

Verschillende materialen

Wist u dat de verschillende materialen voor de keukenbladen vragen om ander onderhoud? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste materialen voor uw keuken. Wanneer u een duurzaam keukenblad zoekt, dan is een keukenblad van beton een aanrader. Keukenbladen van beton zijn hittebestendigheid en slijtvastheid. Wanneer u kiest voor natuursteen zoals dan is dit een geschikt keukenblad die onder andere slijtvast, hittebestendig en duurzaam is. Daarin vergt graniet wel meer onderhoud. Composiet is duurzaam, hittebestendig, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en in allerlei kleuren. Neem gerust een kijkje in onze showroom, wij helpen u graag verder en vertellen u alles over de mogelijkheden en de merken die we verkopen.

Maak een afspraak